Metrážová látka

kolaz modra

zeleno fialova kolay

Sny mohou být velké – i malé … mezi mé další sny patří najít nadšenou švadlenu, která má zkušenosti s šitím, je kreativní a ráda by se podílela na návrhu celoplošné metráže z mých mandalek. Mohla by ještě přešívat z látek, které jinak končí v odpadu. tj. může přešívat oblečení ze sekáčů, nebo může šít i z nových látek – a kombinovat jen v některých partiích mandalovou látku Gabčik Styl.

Návrhy mám zatím dva – během jara půjdou do výroby. Ráda bych oživila zapomenutý materiál FLANEL, na léto pak odlehčenou bavlnu. Výrobce metráže mám, grafika snad už také – tak teď jen švadlenu, která by odebírala a šila oděvní věci – slíbit mohu propagaci na svých webovkách, propagaci prodeje.

2 komentáře u „Metrážová látka

  1. Dobrý den paní Gábinko,

    prosím Vás lze, někde vaše výrobky vidět a koupit mimo výstavy? Taky mám doma nějaké staré látky, třeba i staré povlaky na polštáře a deky a chtěla jsem s zeptat, jestli by jste je využila vy, nebo někdo kdo s Vámi spolupracuje.

    Děkuji Vám za čas a odpověď
    S úctou Hanka Laláková:)

    1. Dobrý den paní Laláková, naše výrobky lze naživo vidět na Kladně – pokud máte o nějakou konkrétní kabelku – typ zájem – ukážeme. Jinak do krámků nedodáváme, šijeme zakázkově, co se ušije, to se většinou obratem prodá. Poptám se ohledně starých látek – dám vědět. díky za zájem.
      Gabi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *